Café Le Sofa

Rue du Porte, 50100 Cherbourg.

Vel ankommet og installeret på et nærtliggende hotel, skulle vi lige have en øl oven på dagens strabadser.

Ca. 50 meter fra vores hotel ligger Café Le Sofa. Man må sige at Café Le Sofa er meget rød. Ikke i sin politiske holdning, men hele interiøret er holdt i en meget rød farve. Og straks man træder ind ad døren, ved man hvorfor den hedder Le Sofa, der vælter med sofaer.

Når man går ind er der en bar og til venstre er der et lille og meget hyggeligt lokale. Her satte vi os ind. Vi var der tidligt på aftenen og derfor var her ikke ret mange mennesker. Der blev spillet lidt jazz i baggrunden lettere dæmpet, men alligevel ret stemningsfyldt.

Efter en hård køretur bestilte vi så to øl. Det blev til to Kronenbourg 1664. To store dejlige kolde fadbamser til blot 3€ pr stk.

Øl bliver der ikke gjort så meget i, da klientellet tydeligt mere er til drinks, vin og eksklusive spirituoser. Sådan tidligt på aftenen er, var der en 4-5 stykker, alle sammen yngre mennesker, og jeg formoder også at det er en café for de lidt yngre.

Vi fik at vide at der nu også var mere gang i den senere på aftenen og da hotellet lå lige ved siden af Café le Sofa, besluttede vi os for at se hvad der skete senere på aftenen, men det blev desværre ikke til noget, da der blev spottet et par andre steder efter vi havde spist en formidabel middag.